Siina Hirvonen (1977) valmistui v.2003 Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta musiikkipedagogiksi/ musiikkileikkikoulunopettajaksi. Hän on toiminut varhaisiän musiikinopettajana mm. Helsingin Konservatoriossa, Pirkanmaan musiikkiopistossa, Kangasalan ja Vesilahden MLL:ssa, Kankaanpään musiikkiopistossa sekä Maija Salon musiikkikoulussa.

Lisäksi Siina on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia lastenkonsertteja ja –tapahtumia sekä musiikkiäänitteitä, laulukirjoja ja aapiskirjan opettajanopasta.

Vuodesta 2007 alkaen Siina on tehnyt yhteistyötä myös YLE TV2:n lastenohjelmatuotannon kanssa. Siina on tuttu mm. Pikku Kakkosen Musamaanantai-iltojen juontajana (2008-2014) sekä lukuisista musiikkiohjelmasarjoista.

Siina sai valtakunnallisen Vuoden Kasvattaja 2010 -palkinnon ansioituneesta työstään lasten musiikki- ja kulttuurikasvatuksen parissa.
Tällä hetkellä Siina viimeistelee jatko-opintojaan Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolla, tekee musiikkiohjelmia Pikku Kakkoselle sekä toimii freelancer-muusikkona konsertoiden ympäri Suomea mm. Siina & Taikaradio -lastenmusiikkiorkesterinsa kanssa. Lisäksi hän toimii myös mm. aikuiskouluttajana ja musiikkikasvattajana. Siina on tehnyt yhteistyötä mm. Radion sinfoniaorkesterin, Savonlinnan oopperajuhlien ja Oulu Sinfonian kanssa.