Pierre Queval on syntynyt vuonna 1988. Hän on opiskellut Nantesin ja Saint-Maur-des-Fossésin konservatorioissa (Ranska) Michel Bourcierin, Eric Lebrunin ja Pierre Pincemaillen johdolla. Tämän jälkeen hän opiskeli urkujen soittoa Michel Bouvardin ja Olivier Latryn johdolla, urku- ja pianoimprovisointia Thierry Escaichin, Lasalo Fassangin, Philippe Lefèbvren ja Jean-François Zygelin johdolla sekä kontrapunktia Pierre Pincemaillen johdolla Pariisin Conservatoire National Supérieur de Musique et de Dansessa. Hän suoritti maisterin tutkinnon jokaisessa aineessa.

Pierre Queval on toiminut Pariisin Saint-Ignatiuksen kirkon nimikkourkurina vuodesta 2014 ja New Orleansin (USA) St. Louis katedraalin seitsemäntenä ”nuorena residenssitaiteilijana” marraskuusta 2015 huhtikuuhun 2016.

Hän esiintyy useissa arvostetuissa paikoissa Ranskassa ja ulkomailla (Yhdysvallat, Englanti, Italia, Suomi).

Pariisissa hän soittaa resitaaleja kirkoissa Notre-Dame, Saint-Sulpice, Saint-Eustache, Sainte-Clotilde, Saint-Denis, La Trinité, Saint-Séverin, Saint-Thomas d’Aquin. Lisäksi hän on esiinyt useilla festivaaleilla, kuten Radio-France et Montpellier/Languedoc-Roussillon, La Roque d’Anthéron, La Chaise-Dieu, Annecy Classic, Toulouse les Orgues, Lyon Orgue en Jeu, Chartres, Saint-Malo, Carcassonne, L’Alpe d’Huez.

Pierre Queval säestää säännöllisesti mykkäelokuvia pianolla tai uruilla.

Hän on perustanut Meigma-trion huilisti Charlotte Berthomén ja viulisti Mathilde Gandarin kanssa.